naar startpagina

  Info Eline Cuyvers - Dietiste Info Wendy Calders - Psychologe Tabakologe Info Tonia Beuls - Kinesiste Info Lien Info Femke Van Meulebeke Kinder- en Jeugdpsychologe Info Sylvia Ghysels - Psychologe Info Guido Nicolai - Huisarts Info Suzanne van Kempen - Psychologe - Relatie- en Gezinstherapeute Info Stefan Teughels - Huisarts Info Violet Vervloet - Vroedvrouw Info Philip Wuyts - Kinesist Info Nathalie Info Tinneke Claes - Ergotherapeute
     
An Baert
 

Uw gezondheid, onze hoofdzorg!

Ook wanneer de balans tussen leven en werk onder druk komt te staan en stress uw leven overneemt in plaats van kleurt.

Stress op het werk, burn-out, work-life balance: hoe kunnen we onszelf staande houden in de competitieve werkomgevingen die we met z'n allen creëren? Welke hefbomen zijn er om weer zichzelf te worden en te blijven, om te floreren en zich uit te leven op het werk?

Vanuit mijn ervaring met verandertrajecten en teamcoaching in bedrijven bied ik persoonlijke coaching aan als u op zoek bent naar antwoorden op stresserende loopbaanvragen, of ingeval van dreigende of herstellende burn-out, bij problemen met het bewaken van de privé-werk balans, of heel specifiek bij zenuwslopende situaties die te maken hebben met de overdracht van het familiebedrijf.

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe zwaar de stress in onze professionele en competitieve omgevingen kan zijn. In de domeinen waarin ik coaching aanbied, combineer ik mijn ervaringsdeskundigheid met waarderende en oplossingsgerichte gesprekstechnieken.

Sinds 2000 ben ik actief als organisatiecoach. Verder ben ik ook erkend coach voor het domein Bedrijfsoverdracht van de KMO-portefeuille (erkenningsnummer DV.C213190).

Acht u de tijd rijp om erover te praten? Test het eens uit en zie wat dat ene gesprek u al oplevert.

 

Tot binnenkort.

An Baert

 
 
 
 
         
 
 
 
An Baert
 
 
Stresscoach
 
 
 
 

an@
centrumdeberk.be

 
 
 
 
Tel.: 0476 412 033
 
 
     
Gezondheidscentrum De Berk | Berkenlaan 25 | 2200 Herentals | +32 (0)14 21 85 67 | info@centrumdeberk.be
Gezondheidscentrum De Berk Stefan Teughels Huisarts Philip Wuyts Kinesist Femke Van Meulebeke Kinderpsychologe Carmen Schaalje Dietiste Sylvia Ghysels Guido Nicolai Huisarts Wendy Calders Tabakologe Leen de Muelenare Huisarts