naar startpagina

  Info Tinneke Claes - Ergotherapeute Info Rianne Geuze - Arts Info Suzanne van Kempen - Psychologe - Relatie- en Gezinstherapeute Info Philip Wuyts - Kinesist Info Violet Vervloet - Vroedvrouw Info Stefan Teughels - Huisarts Info Eline Cuyvers - Dietiste Info Wendy Calders - Psychologe Tabakologe Info Tonia Beuls - Kinesiste Info An Baert - Stresscoach Info Femke Van Meulebeke Kinder- en Jeugdpsychologe Info Sylvia Ghysels - Psychologe Info Guido Nicolai - Huisarts
     
Dr Stefan Teughels
 

Uw gezondheid, onze hoofdzorg!

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de praktijk. Eerst als huisarts in opleiding en sinds 1998 in vaste associatie met Dr. Nicolaï. Ondertussen is onze huisartsenpraktijk uitgegroeid tot een multidisciplinair centrum met andere paramedici wat een verwezenlijking is van de visie die we jaren geleden ontwikkeld hebben. Door de horizon te verruimen, ook in ons werk ben ik me ook buiten de praktijk gaan bezighouden op andere professionele vlakken. Ik ben voorzitter van Wachtpost Zuiderkempen en ook van de koepelvereniging in Vlaanderen. In de wachtposten ijveren we elke dag voor een kwalitatieve zorgverlening buiten de kantooruren.

Preventie ligt me ook nauw aan het hart, sinds 1999 ben ik werkzaam in de preventieve gezondheidszorg als stafmedewerker voor het Lokaal Gezondheidsoverleg en als medisch coördinator in het preventiecentrum te Turnhout. De ervaringen en expertise die ik daar opdoe neem ik mee naar de huisartspraktijk en probeer ik in mijn dagelijks werk te gebruiken.

Een kwalitatief preventie beleid uitstippelen in onze praktijk is dan ook één van de doelstellingen van de komende jaren want door preventie en vroegtijdige opsporing kan men veel leed voorkomen!

 

Tot binnenkort.

Dr Stefan Teughels,

 
         
     
 
Stefan Teughels
 
 
Huisarts
 
     
 

stefan@
centrumdeberk.be

 
     
 
Rizivnr :
 
 
1-18293-47-003
 
     
 
Tel. 014 21 85 67
 
 

 

     
Gezondheidscentrum De Berk | Berkenlaan 17 | 2200 Herentals | +32 (0)14 21 85 67 | info@centrumdeberk.be
Gezondheidscentrum De Berk Philip Wuyts Kinesist Femke Van Meulebeke Kinderpsychologe Carmen Schaalje Dietiste Sylvia Ghysels Guido Nicolai Huisarts Tonia Beuls Kinesiste Wendy Calders Psychologe Leen de Muelenare Huisarts