naar startpagina

  Info Eline Cuyvers - Dietiste Info Wendy Calders - Psychologe Tabakologe Info Tonia Beuls - Kinesiste Info Lien Info Femke Van Meulebeke Kinder- en Jeugdpsychologe Info Sylvia Ghysels - Psychologe Info Guido Nicolai - Huisarts Info Suzanne van Kempen - Psychologe - Relatie- en Gezinstherapeute Info Stefan Teughels - Huisarts Info Violet Vervloet - Vroedvrouw Info Philip Wuyts - Kinesist Info Nathalie Info Tinneke Claes - Ergotherapeute  
     
Violet Vervloet

Uw gezondheid, onze hoofdzorg !

Ook wanneer u zwanger wil worden, zwanger bent of net bevallen bent ... een vroedvrouw kan dan veel voor jou betekenen. Zwangerschap, geboorte, ouderschap en borstvoeding zijn natuurlijke en gezonde levensprocessen. De vroedvrouw is gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van (toekomstige) ouders in deze bijzondere periode. Zij waakt over het gezonde verloop en biedt professionele zorg en psycho-emotionele begeleiding. Het werkterrein van de vroedvrouw is de normale zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Daarin is zij bekwaam om zelfstandig te handelen. Daarnaast is er een nauw samenwerkingsverband met artsen, paramedici en andere hulpverleners. Tijdens een consultatie is er ruimte en tijd om vragen te stellen en uitgebreid informatie te krijgen.

Na het behalen van mijn diploma vroedvrouw in 2000 en mijn masterdiploma Vroedkunde in 2003, heb ik werkervaring opgedaan op verschillende werkterreinen. Zo ben ik in 2005 ook gestart als lector binnen de opleiding Vroedkunde aan Thomas More Kempen te Turnhout. Daar werk ik nu nog steeds: ik geef les binnen de opleiding en begeleid studenten vroedvrouw tijdens hun stages.

Naast vroedvrouw ben ik ook mama. En ik geniet elke dag van de vreugde, liefde en drukte binnen ons gezin met drie kinderen. Drie kinderen, drie thuisbevallingen; drie intense en mooie ervaringen. Mijn kinderen hebben, samen met mij, ook genoten van hun borstvoedingsperiodes (tussen 9-11 maanden lang).

Welkom! Tot binnenkort.

Violet Vervloet

 
         
 
 
 
Violet Vervloet
 
 
Vroedvrouw
 
 
 
 
violet@centrumdeberk.be
 
 
 
 
Tel.: 0478 29 64 47
   
 
 

     
Gezondheidscentrum De Berk | Berkenlaan 25 | 2200 Herentals | +32 (0)14 21 85 67 | info@centrumdeberk.be
Gezondheidscentrum De Berk