naar startpagina

  Info Eline Cuyvers - Dietiste Info Wendy Calders - Psychologe Tabakologe Info Tonia Beuls - Kinesiste Info Lien Info Femke Van Meulebeke Kinder- en Jeugdpsychologe Info Sylvia Ghysels - Psychologe Info Guido Nicolai - Huisarts Info Suzanne van Kempen - Psychologe - Relatie- en Gezinstherapeute Info Stefan Teughels - Huisarts Info Violet Vervloet - Vroedvrouw Info Philip Wuyts - Kinesist Info Nathalie Info Tinneke Claes - Ergotherapeute
     
Wendy Calders

Uw gezondheid, onze hoofdzorg !

Steeds meer mensen lijden aan problemen met depressie, burn-out, angsten, relaties, middelenmisbruik en dergelijke. Een psycholoog is één van de hulpverleners die hiermee kan helpen. Ikzelf ben in 2004 afgestudeerd als klinisch psychologe (volwassenenzorg), en sinds 2007 als eerste psychologe gestart in deze huisartsenpraktijk.
In 2008 vervolmaakte ik tevens de opleiding tot tabakologe, di een hulpverlener gespecialiseerd in het begeleiden van mensen tot het stoppen met roken. Een groot deel van de rokers denkt er over na om te stoppen met roken, maar weet niet goed hoe. Een tabakoloog begeleidt rokers in het uitvinden hoe ze het beste hun definitieve rookstop kunnen bereiken, en ondersteunt in het volhouden van het stoppen met roken.

 

Tot binnenkort.

Wendy Calders

 
         
 
 
 
Wendy Calders
 
 
Psychologe
 
 
Tabakologe
 
 
 
 
wendy@centrumdeberk.be
 
 
 
 
Erkenningsnummer:
 
 
812106611
 
 
 
 
Tel.: 0496 82 29 03
   
 
 

 

     
Gezondheidscentrum De Berk | Berkenlaan 25 | 2200 Herentals | +32 (0)14 21 85 67 | info@centrumdeberk.be
Gezondheidscentrum De Berk