Guido Nicolai Huisarts
Dr Stefan Teughels

Uw gezondheid, onze hoofdzorg!

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de praktijk. Eerst als huisarts in opleiding en sinds 1998 in vaste associatie met Dr. Nicolaï. Ondertussen is onze huisartsenpraktijk uitgegroeid tot een multidisciplinair centrum met andere paramedici wat een verwezenlijking is van de visie die we jaren geleden ontwikkeld hebben. Door de horizon te verruimen, ook in ons werk ben ik me ook buiten de praktijk gaan bezighouden op andere professionele vlakken. Ik ben voorzitter van Wachtpost Zuiderkempen en ook van de koepelvereniging in Vlaanderen. In de wachtposten ijveren we elke dag voor een kwalitatieve zorgverlening buiten de kantooruren.

Preventie ligt me ook nauw aan het hart. Ik was jarenlang werkzaam in de preventieve gezondheidszorg als stafmedewerker voor het Lokaal Gezondheidsoverleg en als medisch coördinator in het preventiecentrum te Turnhout. De ervaringen en expertise die ik daar opdeed neem ik mee naar de huisartspraktijk en probeer ik in mijn dagelijks werk te gebruiken.

Een kwalitatief preventie beleid uitstippelen in onze praktijk is dan ook één van de doelstellingen van de komende jaren want door preventie en vroegtijdige opsporing kan men veel leed voorkomen!

 

Tot binnenkort.

Dr Stefan Teughels,

 
         
Stefan Teughels
Huisarts
Rizivnr: 1-18293-47-003
stefan@centrumdeberk.be
Tel.: 014 21 85 67
 
Gezondheidscentrum
DE BERK Berkenlaan 25
2200 Herentals
info@centrumdeberk.be
Tel: +32(0)14 21 85 67
     
Gezondheidscentrum De Berk | Berkenlaan 25 | 2200 Herentals | +32 (0)14 21 85 67 | info@centrumdeberk.be